Zondagavond 26 februari, zal in Deventer alweer de 8ste worshipavond van Worshipindeventer.nl plaatsvinden. Het thema is Wees niet bang.

U bent van harte welkom in Koningskerk aan de Marienburghstraat 4 in de Deventer wijk Keizerslanden. De deuren zijn open vanaf 19.45 uur. De band zal de avond starten om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Organisatie
Een groep enthousiaste christenen is dit nieuwe initiatief gestart in Deventer. Eén keer in de 2 maanden zal er een interkerkelijke worshipavond worden gehouden in de Koningskerk, Marienburghstraat 4, Keizerslanden.

Interkerkelijk wil zeggen, georganiseerd door meerdere kerken samen. Worship betekent aanbidding. Iedereen, jong en oud, is welkom om te komen kijken en luisteren of kennis te maken met het christelijk geloof.

Het zou mooi zijn, als worshipindeventer ook echt interkerkelijk gemeente breed wordt gedragen. Daarvoor kunnen we nog wel wat hulp gebruiken.

Wat u kunt doen om Worship in Deventer verder op de kaart te zetten.

Deel ons verhaal
Om deze interkerkelijke avond ook interkerkelijk bekend te maken, willen we u vragen de bijgaande flyer te printen en op te hangen in uw kerk en te delen via de kerksite, social media kanalen en het scherm voor/na de kerkdienst.

Geef je op als spreker
Daarnaast zijn wij als team op zoek naar (gratis) sprekers uit de Deventer kerken. Weet u wie dit leuk vindt en dit goed zou kunnen, laat het mij weten. Graag ontvangen we de contactgegevens via email.

Wordt teamlid
We zijn als team op zoek naar mensen die de bezoekers welkom willen heten, gastvrouwen/gastmannen en iemand die flyers, logo, tekst en foto’s wil maken voor de website.

Opmerkingen, tips, vragen? Laat het weten. Mail naar info@worshipindeventer.nl

Hartelijke groet,
Namens team Worshipindeventer.nl
Astrid Zwartenkot