Krachtvoer 10 februari

De Krachtvoer-ochtend in januari was zeer geslaagd. Onder leiding van Rosemarijn Mulder gingen we aan de slag met ‘het gelukte zelfportret’. Het leverde veel plezier en kunstige resultaten op. Nu nodigen we u uit voor de bijeenkomst op vrijdag 10 februari. Dan gaat Cora Krispijn met ons aan de slag met het ontdekken van je eigen veerkracht. Cora is van huis uit psycholoog, werkte later als missionair werker.

Word je bewust van de veerkracht in jezelf. Vaak onderschatten we onze eigen veerkracht. Soms zit die in kleine dingen.

Veel deelnemers aan Krachtvoer zitten in een ‘reset’ van hun leven, door veranderingen in werk, relatie of gezondheid. Dan kan je wel wat veerkracht gebruiken, en vandaar de keuze voor dit thema. Een bijeenkomst met verhaal, interactie en creativiteit. U bent van harte welkom om erbij te zijn.

Vrijdag 10 februari van 9 tot 12 uur in het Meester Geertshuis, Assenstraat 20, Deventer. We beginnen met een ontbijt, wat ieder voor zichzelf meebrengt. Koffie en thee zijn aanwezig. Entree 2 euro. Aanmelding en info: krachtvoer.deventer@gmail.com of 0646166193.

Bij de Krachtvoer-ochtenden is iedereen welkom, die het thema interessant vindt. Je hoeft geen lid ofzo te zijn, ook eenmalig kan je eens langskomen voor het onderwerp. In het bijzonder richten we ons op mensen die op een kantelpunt in hun leven staan: met werk, relaties, gezondheid of anders. In een open sfeer gaan we op zoek naar nieuw perspectief.