Krachtvoer 11 januari

Het Krachtvoer-team wens iedereen een gelukkig 2023. En nodigt je uit voor de workshop ‘Het geslaagde zelfportret’, door Rosemarijn Mulder. Na enkele ‘praat’-workshops is het nu tijd voor je creatieve kant. (En als je die niet denkt te hebben, lees vooral verder, want talent is niet nodig).

Rosemarijn is opgeleid tot docent kunst en vormgeving, maar is toch vooral een kunstenaar die op eigen wijze, min of meer autodidactisch en onderzoekend, haar werken maakt. ‘Creativiteit leer je niet op school’, vindt ze. Rosemarijn exposeerde onder meer in de Lebuinuskerk.

Over de inhoud verklappen we nog niets, laat je verrassen. En trek oude kleren aan, want we werken met materiaal dat lastig uitwasbaar is. De workshop is op woensdag 11 januari van 9 tot 12 uur in het Meester Geertshuis, Assenstraat 20, Deventer. We beginnen met een ontbijt, wat ieder voor zichzelf meebrengt. Koffie en thee zijn aanwezig.

Bij Krachtvoer is iedereen welkom die het thema interessant vindt. In het bijzonder richten we ons op mensen die op een kantelpunt in hun leven staan: qua werk, relatie, gezondheid of anderszins. In een open sfeer gaan we op zoek naar nieuw perspectief.
Entree 2 euro. Aanmelding: 0646166193 of henk-jan@meestergeertshuis.nl.