Een spannend nieuw avontuur: het duurde even voordat Else haar status als ‘afgekeurde’ zo kon zien. Ze had vele jaren gewerkt, maar na enkele psychoses werd ze op haar 32e arbeidsongeschikt verklaard. Dat gaf een dubbel gevoel. Enerzijds een stigma: je dossier bij het UWV is gesloten, je hoeft niet meer. Maar aan de andere kant de vrijheid om je leven in te richten zoals je dat wilt, met vrijwilligerswerk of voor jezelf beginnen. Hoe vond zij hierin een nieuwe balans?

Het verhaal van Else is het startpunt van de komende Krachtvoer-meeting. We gaan dan in gesprek over niet meer kunnen werken, over werk en uitkering. Dat doen we in een actieve dialoog, geleid door Elses moeder, die onder andere loopbaancoaching geeft. Bij Krachtvoer willen we uitdragen dat het gaat om wíe je bent, veel meer dan om wát je bent (in de zin van je baan en je inkomen). Je bent van harte welkom hierover mee te praten en uit te wisselen. Er is bij Krachtvoer altijd ruimte en aandacht voor nieuwe deelnemers.

Datum: donderdag 11 november, 9 uur inloop, 9.30 uur start programma, einde 12 uur. Plaats: Meester Geertshuis, Assenstraat 20, 7411 JT Deventer. Entree 2 euro.

Meer informatie of aanmelding via 0646166193 of krachtvoer.deventer@gmail.com.

Krachtvoer is een netwerk van mensen die in een tussenfase zitten: tussen banen, van betaald werk naar vrijwilligerswerk of op zoek naar andere zinvolle levensinvulling. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.