Tijdens de Krachtvoerbijeenkomst van woensdag 6 april geeft Marianne Kok een actieve workshop over persoonlijke verandering. Marianne is coördinator van het Meester Geertshuis in Deventer en geeft daarnaast cursussen over persoonlijke groei.

Tijdens de bijeenkomst besteedt zij aandacht aan nieuwe inzichten over de werking van ons brein. Het verstandelijk weten en het indalen van deze kennis geeft je inzicht in wat je beweegt en wat je remt. Dat inzicht helpt weer om stappen te zetten in jouw persoonlijke groei. We gaan ook concreet aan de slag met een oefening.

Je bent welkom om erbij te zijn op woensdag 6 april. Om 9 uur staat de koffie klaar, van 9.30 tot 12 uur is het programma. Plaats: Meester Geertshuis, Assenstraat 20 in Deventer. Entree 2 euro. Aanmelden wordt op prijs gesteld: 0646166193 of henk-jan@meestergeertshuis.nl

Krachtvoer richt zich op mensen ‘in-between’: tussen betaald werk of vrijwilligerswerk, of anderszins op zoek naar richting en zingeving. Hier ontmoet je anderen in een vergelijkbaar schuitje, met wie je vrij kan spreken over belemmeringen en kansen. Door de ontmoeting ontstaat er hoop en zicht op een nieuw perspectief.