Een episch debat staat voor de deur! Op zaterdag 11 maart 2023 bestrijden Drs. ing. Bart Klink en dr. Peter Borger elkaars ideeën over een fundamenteel vraagstuk in de wetenschap van onze tijd: macro-evolutie. Bart Klink is oprichter van deatheist.nl en bekritiseerd de visie die Peter Borger in zijn boek ‘Terug naar de oorsprong’ weergeeft. Dit wordt een boeiende gedachtewisseling tussen twee experts met totaal verschillende visies over de ontstaansgeschiedenis van soorten.

Al lange tijd hebben deze twee mannen met elkaar in de “digitale boksring” gestaan, over deze kwestie en nu is het moment aangebroken om hun verschillende standpunten in een georganiseerd debat te delen. Dit unieke debat wordt georganiseerd door Logos Instituut in de theaterzaal van de Bibliotheek van Deventer.

Drs. ing. Bart Klink studeerde bewegingstechnologie aan de Haagse Hogeschool en bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en werkt nu als docent. Dr. Peter Borger is een vooraanstaande moleculair bioloog die als onderzoeker heeft gewerkt aan verschillende universiteiten over de hele wereld. Momenteel is hij verbonden aan de Duitse vereniging ‘Wort und Wissen’.

Wil je meer weten over deze sprekers of wil je je aanmelden? Ga dan naar logos.nl/debat.

Zaterdag 11 maart van 14.00 tot 16.00 uur.
Theaterzaal Bibliotheek, Stromarkt 18 te Deventer.
Entree: €10,-